Bolltäcke för bättre sömn

Som jag tidigare berättat så hade jag mitt barnbarn på besök under förra veckan. Något som jag verkligen gillar, men självklart tar det på krafterna när man börjar bli i min ålder. Efter allt busande och lyftande är jag nämligen helt slut efter en helg. Något som gör att jag kan sova lite sämre, men som tur är har jag precis investerat i ett bolltäcke som hjälpt mig enorm!

När jag först hörde talas om dessa täcken som både kan benämnas som bolltäcke, tyngdtäcke eller kedjetäcke, var jag väldigt skeptisk. Efter att ha testat det i enbart några dagar blev min sömn genast bättre.

För dig som inte har hört talas om dessa fantastiska produkter tidigare så är det i princip ett täcke som är försett med en mängd olika fack. Dessa fack är i sin tur fyllda med antingen bollar, kedjor eller annat material som gör det tungt. På så sätt omsluter täcket din kropp och det skulle bäst kunna beskrivas som att man får en varm och skön kram. Tack vare det lätta trycket sover man bättre, känner mindre stress och oro bland mycket mer.

Det må låta helkonstigt och jag förstår om du är skeptisk, för det var jag också. Har du sömnproblem, känner dig stressad eller orolig skulle jag dock varmt rekommendera dig att testa ett tyngdtäcke!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 19 =